Kuchnia. Numer specjalny 6/2016. Święta. Boże Narodzenie. Sylwester - kulturalnysklep.pl
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.
 
Skip Navigation Links

Kuchnia. Numer specjalny 6/2016. Święta. Boże Narodzenie. Sylwester

Kuchnia. Numer specjalny 6/2016. Święta. Boże Narodzenie. Sylwester
Wstaw do koszyka - Kuchnia. Numer specjalny 6/2016. Święta. Boże Narodzenie. Sylwester

cena:  9,99 zł

wysyłamy w ciągu 2-3 dni

przeczytaj o kosztach dostawy

Święta - Boże Narodzenie i sylwester
Wydanie 6/2016 w Kolekcji dla smakoszy magazynu Kuchnia to 108 przepisów świątecznych, w tym tradycyjne potrawy wigilijne;
22 bożonarodzeniowe mięsiwa, 21 przepisów na słodkie wypieki oraz 42 potrawy idealne na sylwestrową noc.

pełny opis produktu » Poleć produkt znajomemu

Pełny opis produktu:

Kuchnia. Numer specjalny 6/2016. Święta. Boże Narodzenie. Sylwester

Sposoby na przygotowanie 108 tradycyjnych świątecznych potraw, przepisy na aromatyczne mięsiwa, gorące napoje z małym procentem, ciasta, ciasteczka i inne słodkości oraz 42 wyśmienite pomysły na dania sylwestrowe - to wszystko znajdzie się w specjalnym wydaniu miesięcznika „Kuchnia" zatytułowanym „Święta". Numer ukazuje się w ramach wyjątkowej „Kolekcji dla smakosza".

W wydaniu czytelnicy znajdą również przepisy na wigilijne dania ze zbóż, warzyw i owoców, grzybów i leśnych owoców, a także z ryb słodkowodnych i morskich, sposoby na marynowane mięsa, pomysły na potrawy do odgrzewania, wyrafinowane sylwestrowe przekąski oraz rozgrzewające drinki.

Redakcja wyjaśni również, skąd wzięły się wigilijne obyczaje i skąd pochodzi nazwa „sylwester", a pisarz Stanisław Tekieli ujawni pochodzenie nazw świątecznych potraw.

Recenzje naszych klientów o produkcie:

Recenzje naszych klientów o produkcie:

zaloguj się żeby dodać własną recenzję