Kuchnia. Numer specjalny 4/2016. Przetwory i nalewki Numery specjalne - kulturalnysklep.pl
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.
 
Skip Navigation LinksStrona główna > Czasopisma > Numery specjalne

Kuchnia. Numer specjalny 4/2016. Przetwory i nalewki

Kuchnia. Numer specjalny 4/2016. Przetwory i nalewki Numery specjalne
Wstaw do koszyka - Kuchnia. Numer specjalny 4/2016. Przetwory i nalewki

cena:  9,99 zł

wysyłamy w ciągu 2-3 dni

przeczytaj o kosztach dostawy

Numer specjalny miesięcznika "Kuchnia"

111 przepisów na marmolady, dżemy, powidła, konfitury, galaretki, przeciery, soki, sosy, sałatki, pikle, marynaty, kiszonki, chutneye, octy i kwas,

pełny opis produktu » Poleć produkt znajomemu

Klienci, którzy kupili ten towar, kupili także:

KUCHNIA Kulinaria

KUCHNIA

cena:  119,00 zł

Pełny opis produktu:

Kuchnia. Numer specjalny 4/2016. Przetwory i nalewki

111 przepisów na marmolady, dżemy, powidła, konfitury, galaretki, przeciery, soki, sosy, sałatki, pikle, marynaty, kiszonki, chutneye, octy i kwas - to wszystko znajdzie się w specjalnym wydaniu miesięcznika „Kuchnia" zatytułowanym „Przetwory i nalewki".

Wydanie krok po kroku pokaże, jak robić pyszne przetwory i nalewki, wytłumaczy, czym różnią się przetwory warzywne od owocowych, a także podpowie, co można zrobić z pomidorów, papryki, dyni, warzyw korzeniowych i cebulowych. Czytelnicy dowiedzą się, jak utrwalić smak i aromat owoców, jak poradzić sobie z powidłami, jak marynować jabłka, gruszki, morele i brzoskwinie czy owoce leśne oraz jak zrobić poprawiające nastrój nalewki.

Ilość stron: 100
Format: 231x274 mm.

Recenzje naszych klientów o produkcie:

Recenzje naszych klientów o produkcie:

zaloguj się żeby dodać własną recenzję