Kuchnia. Numer specjalny 3/2016. Warzywa Kulinaria - kulturalnysklep.pl
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.
 
Skip Navigation LinksStrona główna > Czasopisma > Kulinaria

Kuchnia. Numer specjalny 3/2016. Warzywa

Kuchnia. Numer specjalny 3/2016. Warzywa Kulinaria
Wstaw do koszyka - Kuchnia. Numer specjalny 3/2016. Warzywa

cena:  9,99 zł

wysyłamy w ciągu 2-3 dni

przeczytaj o kosztach dostawy

Numer specjalny miesięcznika "Kuchnia"

Przepisy na 110 potraw z warzywami, w tym omlety, frittaty, babeczki, terriny, kisze, tarty, burgery, chłodniki, zupy, soki i koktajle, doskonałe sosy, dipy, pesto, hummusy, dressingi i pasty, a także faszerowane, zapiekane, grillowane i gotowane młode jarzyny, warzywne lody, ciasta i desery.

pełny opis produktu » Poleć produkt znajomemu

Klienci, którzy kupili ten towar, kupili także:

KUCHNIA Kulinaria

KUCHNIA

cena:  119,00 zł

Pełny opis produktu:

Kuchnia. Numer specjalny 3/2016. Warzywa

Przepisy na 110 potraw z warzywami, w tym omlety, frittaty, babeczki, terriny, kisze, tarty, burgery, chłodniki, zupy, soki i koktajle, doskonałe sosy, dipy, pesto, hummusy, dressingi i pasty, a także faszerowane, zapiekane, grillowane i gotowane młode jarzyny, warzywne lody, ciasta i desery.

W wydaniu „Warzywa" czytelnicy znajdą nie tylko przepisy na sałatki i surówki, ale również sposoby na przygotowanie nietypowych dań z warzyw, np. kolorowych letnich śniadań z groszkiem, bobem, cukinią lub botwinką, past i smarowideł z młodych buraków lub bakłażana, dipów i dressingów oraz warzywnych deserów. Numer prezentuje również historie poszczególnych warzyw, np. fasolki szparagowej, która przybyła do Europy z Ameryki Środkowej i Południowej, czy ogórka, który prawdopodobnie pochodzi z Himalajów.

Redakcja magazynu podpowie, jak wykonać warzywne przekąski dla mniej i bardziej głodnych, co wrzucić na ruszt, żeby się najeść, jak wykonać niskokaloryczne warzywne smoothie, jak dobrze marynować warzywa oraz jakimi narzędziami najlepiej przygotowywać warzywa.

Wymiary: 213x274 mm
Ilość stron: 100

Recenzje naszych klientów o produkcie:

Recenzje naszych klientów o produkcie:

zaloguj się żeby dodać własną recenzję