Kuchnia. Numer specjalny 2/2016. Mięso Kulinaria - kulturalnysklep.pl
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.
 
Skip Navigation LinksStrona główna > Czasopisma > Kulinaria

Kuchnia. Numer specjalny 2/2016. Mięso

Kuchnia. Numer specjalny 2/2016. Mięso Kulinaria
Wstaw do koszyka - Kuchnia. Numer specjalny 2/2016. Mięso

cena:  9,99 zł

wysyłamy w ciągu 2-3 dni

przeczytaj o kosztach dostawy

Numer specjalny miesięcznika "Kuchnia"

119 przepisów kulinarnych na potrawy z mięsa, marynaty, sosy i dodatki

pełny opis produktu » Poleć produkt znajomemu

Klienci, którzy kupili ten towar, kupili także:

KUCHNIA Kulinaria

KUCHNIA

cena:  119,00 zł

Pełny opis produktu:

Kuchnia. Numer specjalny 2/2016. Mięso

Przepisy na 119 potraw z mięsa, w tym wyborne wieprzowe pieczenie dla całej rodziny, propozycje marynat, sosów, surówek i sałatek, a także sposoby na podanie baraniny, jagnięciny i dziczyzny oraz przygotowanie drinków na grillowe party.

W wydaniu „Mięso" czytelnicy znajdą nie tylko podstawowe informacje dotyczące wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, drobiu, jagnięciny, baraniny oraz dziczyzny - czyli co i na co można z nich wykroić oraz jakie wyśmienite dania można z nich przygotować, ale również dowiedzą się, z czym je najlepiej podawać, jakie sosy do nich przyrządzić i które z nich najlepiej grillować.

Redakcja podpowie, jakie napoje zaproponować do mięsnej uczty, które podroby wybierać i jak je przygotowywać, jak używać piwa do sosów i marynat oraz jak zrobić pyszne zupy na wołowinie, a pisarz Stanisław Tekieli opowie o mięsie w języku polskim.

Wymiary: 213x274 mm
Ilość stron: 96

Recenzje naszych klientów o produkcie:

Recenzje naszych klientów o produkcie:

zaloguj się żeby dodać własną recenzję