KUCHNIA Kulinaria - kulturalnysklep.pl
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.
 
Skip Navigation LinksStrona główna > Czasopisma > Kulinaria

KUCHNIA

KUCHNIA Kulinaria

Kup roczną prenumeratę, a otrzymasz prezent!

Dla wszystkich osób*, które wykupią roczną prenumeratę w cenie 119,00 zł przygotowaliśmy prezent!

Ekskluzywny miesięcznik dla miłośników sztuki kulinarnej prezentujący autorskie i sprawdzone przepisy, odkrywający przed Czytelnikami wspaniały świat smaków i aromatów.

pełny opis produktu »

Prenumerata roczna (12 kolejnych numerów)
od numeru
  • cena:  219,00 zł Wstaw do koszyka - Prenumerata roczna (12 kolejnych numerów)
    Przesyłka zagraniczna EKONOMICZNA
Prenumerata roczna (12 kolejnych numerów)
od numeru
  • cena:  255,00 zł Wstaw do koszyka - Prenumerata roczna (12 kolejnych numerów)
    Przesyłka zagraniczna PRIORYTETOWA
Jeżeli chcesz zamówić prenumeratę kliknij tutaj »

Pełny opis produktu:

KUCHNIA

Dla wszystkich osób, które wykupią roczną prenumeratę w cenie 119,00 zł mamy prezent* :
- "Słodkie sekrety" Weroniki Madejskiej

Dynastie Europy

*Oferta dotyczy rocznej, krajowej prenumeraty magazynu „Kuchnia” i obowiązuje od 20 kwietnia do 22 maja 2017 r.
Nagrody zostaną wysłane w oddzielnej przesyłce w ciągu 30 dni od zakończenia promocji. O kolejności zgłoszeń decyduje data zaksięgowania wpłaty.


W majowym wydaniu „Kuchni magazynu dla smakoszy” zapraszamy na smaki wiosny!

Nagrody za zdjęcia
Gotujcie, pstrykajcie zdjęcia, a my wybierzemy najciekawsze prace. Ich autorzy otrzymają nagrody ufundowane przez markę Smeg oraz książki kulinarne.

Grillujemy bez dymu i resztek
Urządzamy przyjęcie przy elektrycznym grillu, a z tego, co zostanie, dzień później przyrządzamy jeszcze lepsze potrawy. Bo nic się nie może zmarnować!

Szef kuchni restauracji Belrvedere
Marcin Przybysz zaprasza na wyrafinowaną degustację potraw opartych w 99 procentach na produktach polskich.

Zielony groszek
Odkrywamy smak młodego groszku w nowych prostych potrawach.

Robimy domowa ricottę
Przekonamy się, jakie to proste!

Michel Moran
Zdradza, jak to jest być francuskim kucharzem w Polsce.

Kosowo
Zwiedzamy mały, młody kraj pełny kawiarni.

W „Kuchni” znajdziecie również 39 pomysłów na potrawy z ziołami i kiełkami.

„Kuchnia” to ekskluzywny miesięcznik dla miłośników sztuki kulinarnej prezentujący autorskie i sprawdzone przepisy, odkrywający przed Czytelnikami wspaniały świat smaków i aromatów.

Na łamach czasopisma zamieszczane są przepisy: sezonowe, na każdą okazję, oryginalne, proste, robione od podstaw, zawsze sprawdzone. Raz tradycyjne, raz nowoczesne, nasze rodzime, z różnych stron świata, opatrzone doskonałymi, artystycznymi zdjęciami.

W magazynie znajdziemy także artykuły na temat zwyczajów kulinarnych w różnych zakątkach świata i Polski, ciekawostki historyczne z kuchnią i jedzeniem w tle, porady dotyczące wyposażenia kuchni, poświęcone drobiazgom, urządzeniom, akcesoriom, skrzące się dowcipem felietony oraz nowiny i plotki ze świata szlachetnych trunków.

Zamawiając półroczną lub roczną prenumeratę możesz zaoszczędzić czas i pieniądze!

Zapraszamy do naszego serwisu na stronie magazyn-kuchnia.pl

Skontaktuj się z nami, jeśli chciałbyś obdarować bliską Ci osobę prezentem w postaci prenumeraty.
Na wskazany adres możemy wysłać taką oto kartę prezentową:


Dynastie Europy

Klienci, którzy kupili ten towar, kupili także:

Recenzje naszych klientów o produkcie:

Recenzje naszych klientów o produkcie:

zaloguj się żeby dodać własną recenzję