KUCHNIA Kulinaria - kulturalnysklep.pl
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.
 
Skip Navigation LinksStrona główna > Czasopisma > Kulinaria

KUCHNIA

KUCHNIA Kulinaria

Kup roczną prenumeratę, a otrzymasz prezent!

Dla wszystkich osób*, które wykupią roczną prenumeratę w cenie 119,00 zł przygotowaliśmy prezent!

Ekskluzywny miesięcznik dla miłośników sztuki kulinarnej prezentujący autorskie i sprawdzone przepisy, odkrywający przed Czytelnikami wspaniały świat smaków i aromatów.

pełny opis produktu »

PRENUMERATA ROCZNA Z PREZENTEM* (12 NUMERÓW)
cena:  119,00 zł
od numeru
Wstaw do koszyka - PRENUMERATA ROCZNA <b>Z PREZENTEM</b>* (12 NUMERÓW)
Prenumerata roczna bez prezentu (12 numerów)
cena:  99,00 zł
od numeru
Wstaw do koszyka - Prenumerata roczna bez prezentu (12 numerów)
PRENUMERATA PÓŁROCZNA BEZ PREZENTU (6 NUMERÓW)
cena:  59,00 zł
od numeru
Wstaw do koszyka - PRENUMERATA PÓŁROCZNA BEZ PREZENTU (6 NUMERÓW)
Zamów numery archiwalne
cena:  7,99 zł za egz.
Wybierz numery archiwalne
Zamów aktualne wydanie (01/2017)
cena: 9,99 zł
Wstaw do koszyka - 01/2017

Pełny opis produktu:

KUCHNIA

Dla wszystkich osób, które wykupią roczną prenumeratę w cenie 119,00 zł mamy prezent* :
- „Czerwone złoto” Toma Hillenbranda.

To powieść dla smakoszy, choć nie jest książką kucharską. Kryminał kulinarny, który dowodzi bliskości sztuk rzekomo odległych – kuchni izbrodni.

Dynastie Europy

*Oferta dotyczy rocznej, krajowej prenumeraty magazynu „Kuchnia” i obowiązuje od 20 grudnia do 24 stycznia 2017 r.
Nagrody zostaną wysłane w oddzielnej przesyłce w ciągu 30 dni od zakończenia promocji. O kolejności zgłoszeń decyduje data zaksięgowania wpłaty.


W najnowszym numerze magazynu Kuchnia:

Sylwester Ole!
Jarmuż nie tylko dla wegetarian
42 rozgrzewające potrawy idealne na zimę

NOWOŚĆ! Szybko, szybko!
Dominika Wójciak zwyciężczyni III edycji Masterchefa wybiera pięć sezonowych składników i gotuje z nich trzy łatwe i szybkie potrawy.

NOWOŚĆ! Po męsku, bez glutenu
Nasz nowy cykl kierujemy do osób poszukujących pomysłów na potrawy bez glutenu, czerwonego mięsa i białego cukru. Początek roku Szymon Kubicki osładza nam daktylami.

NOWOŚĆ! Gotuj regionalnie
Galart z Pyrlandii – zimne nóżki w galarecie były przebojem PRL-owskich restauracji (różnych kategorii) i domowych biesiad. Ale wielkopolski wariant tej przekąski – galaretka z nóżek wieprzowych – ma o wiele dłuższą tradycję.

Jarmuż
To, że robi furorę wśród osób wiecznie odchudzających się, nie znaczy, że na właściwościach odżywczych kończą się jego zalety. Jarmuż zasługuje również na uwagę smakoszy.

W Lidze mistrzów – Mirosław Jabłoński
Świeży plaster miodu jest znakiem rozpoznawczym restauracji prowadzonej przez Mirosława Jabłońskiego. Jego kuchnia oparta jest bowiem na naturalnych produktach.

A także:
Sprawdzamy, czy wino musujące to atrybut wyłącznie noworoczny
Opowiadamy potrawach jedzonych w chiński Nowy Rok Zgłębiamy historię śledzia
Robimy domowa pastę curry
Gotujemy w szybkowarze


„Kuchnia” to ekskluzywny miesięcznik dla miłośników sztuki kulinarnej prezentujący autorskie i sprawdzone przepisy, odkrywający przed Czytelnikami wspaniały świat smaków i aromatów.

Na łamach czasopisma zamieszczane są przepisy: sezonowe, na każdą okazję, oryginalne, proste, robione od podstaw, zawsze sprawdzone. Raz tradycyjne, raz nowoczesne, nasze rodzime, z różnych stron świata, opatrzone doskonałymi, artystycznymi zdjęciami.

W magazynie znajdziemy także artykuły na temat zwyczajów kulinarnych w różnych zakątkach świata i Polski, ciekawostki historyczne z kuchnią i jedzeniem w tle, porady dotyczące wyposażenia kuchni, poświęcone drobiazgom, urządzeniom, akcesoriom, skrzące się dowcipem felietony oraz nowiny i plotki ze świata szlachetnych trunków.

Zamawiając półroczną lub roczną prenumeratę możesz zaoszczędzić czas i pieniądze!

Zapraszamy do naszego serwisu na stronie magazyn-kuchnia.pl

Skontaktuj się z nami, jeśli chciałbyś obdarować bliską Ci osobę prezentem w postaci prenumeraty.
Na wskazany adres możemy wysłać taką oto kartę prezentową:


Dynastie Europy

Klienci, którzy kupili ten towar, kupili także:

Kasze 2016 Kulinaria

Kasze 2016

cena:  9,99 zł

Mięso 2016 Kulinaria

Mięso 2016

cena:  9,99 zł

Recenzje naszych klientów o produkcie:

Recenzje naszych klientów o produkcie:

zaloguj się żeby dodać własną recenzję