KUCHNIA Kulinaria - kulturalnysklep.pl
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.
 
Skip Navigation LinksStrona główna > Czasopisma > Kulinaria

KUCHNIA

KUCHNIA Kulinaria

Kup roczną prenumeratę, a otrzymasz prezent!

Dla wszystkich osób*, które wykupią roczną prenumeratę w cenie 119,00 zł przygotowaliśmy prezent!

Ekskluzywny miesięcznik dla miłośników sztuki kulinarnej prezentujący autorskie i sprawdzone przepisy, odkrywający przed Czytelnikami wspaniały świat smaków i aromatów.

pełny opis produktu »

PRENUMERATA ROCZNA Z PREZENTEM* (12 NUMERÓW)
cena:  119,00 zł
od numeru
Wstaw do koszyka - PRENUMERATA ROCZNA <b>Z PREZENTEM</b>* (12 NUMERÓW)
Prenumerata roczna bez prezentu (12 numerów)
cena:  99,00 zł
od numeru
Wstaw do koszyka - Prenumerata roczna bez prezentu (12 numerów)
PRENUMERATA PÓŁROCZNA BEZ PREZENTU (6 NUMERÓW)
cena:  59,00 zł
od numeru
Wstaw do koszyka - PRENUMERATA PÓŁROCZNA BEZ PREZENTU (6 NUMERÓW)
Zamów numery archiwalne
cena:  7,99 zł za egz.
Wybierz numery archiwalne
Zamów aktualne wydanie (03/2017)
cena: 9,99 zł
Wstaw do koszyka - 03/2017

Pełny opis produktu:

KUCHNIA

Dla wszystkich osób, które wykupią roczną prenumeratę w cenie 119,00 zł mamy prezent* :
- książkę „Wegan Nerd” autorstwa Alicji Rokickiej.

Chcecie poznać sekretne kuchenne życie roślin, zajrzyjcie do „Wegan Nerd”!
Ta wyjątkowa książka kucharska jest debiutem Alicji Rokickiej, która dzieli się doświadczeniami kulinarnymi zdobytymi w pracy nad swoim blogiem: wegannerd.blogspot.com.

Dynastie Europy

*Oferta dotyczy rocznej, krajowej prenumeraty magazynu „Kuchnia” i obowiązuje od 21 lutego do 20 marca 2017 r.
Nagrody zostaną wysłane w oddzielnej przesyłce w ciągu 30 dni od zakończenia promocji. O kolejności zgłoszeń decyduje data zaksięgowania wpłaty.


W najnowszym numerze magazynu Kuchnia:

Rozdajemy nagrody
Gotujcie, pstrykajcie zdjęcia, a my wybierzemy najciekawsze prace. Ich autorzy otrzymają nagrody ufundowane przez markę Smeg oraz książki kulinarne.

Rozgrzewamy się
Pieczone jabłka z winną komosą ryżową, ryż duszony z dynią, ziemniakami i wędzoną śliwką - nic tak nie pomaga przetrwać marcowych kaprysów pogody, jak rozgrzewające, subtelnie doprawione potrawy Mai Sobczak, która zaprosiła nas na ognisko z okazji premiery swojej najnowszej książki „Przepisy na szczęście”.

Odkrywamy zalety rzepy
Marta Dymek przygotowała fantastyczne kimchi – kwintesencję azjatyckiej kuchni. A wykorzystała do tego swojskie warzywo.

Zagniatamy kluski
Pampuchy, szpecle, przecieraki, ndundari i śląskie - kucharz wyjaśnia, jak je łatwo zrobić i z czym smakują najlepiej.

Podglądamy Łukasza Budzika
Szef kuchni wrocławskiej restauracji Mennicza Fusion miesza kulinarne style i wciąż poszukuje nowych smaków. Zobaczcie, jak gotuje laureat prestiżowych nagród i konkursów gastronomicznych.

Kasia Boni odwiedza buddyjskiego mnicha
Rozmowa z Genbo Nishikawą, opatem buddyjskiej świątyni Torin-in w Kioto i szefem specjalnej mnisiej kuchni shojin ryori o jedzeniu przepełnionym filozofią, o sztuce koncentracji i o tym, czemu czasem warto myśleć jak marchewka.

W „Kuchni” znajdziecie również 53 energetyzujące potrawy z kiszonkami.

„Kuchnia” to ekskluzywny miesięcznik dla miłośników sztuki kulinarnej prezentujący autorskie i sprawdzone przepisy, odkrywający przed Czytelnikami wspaniały świat smaków i aromatów.

Na łamach czasopisma zamieszczane są przepisy: sezonowe, na każdą okazję, oryginalne, proste, robione od podstaw, zawsze sprawdzone. Raz tradycyjne, raz nowoczesne, nasze rodzime, z różnych stron świata, opatrzone doskonałymi, artystycznymi zdjęciami.

W magazynie znajdziemy także artykuły na temat zwyczajów kulinarnych w różnych zakątkach świata i Polski, ciekawostki historyczne z kuchnią i jedzeniem w tle, porady dotyczące wyposażenia kuchni, poświęcone drobiazgom, urządzeniom, akcesoriom, skrzące się dowcipem felietony oraz nowiny i plotki ze świata szlachetnych trunków.

Zamawiając półroczną lub roczną prenumeratę możesz zaoszczędzić czas i pieniądze!

Zapraszamy do naszego serwisu na stronie magazyn-kuchnia.pl

Skontaktuj się z nami, jeśli chciałbyś obdarować bliską Ci osobę prezentem w postaci prenumeraty.
Na wskazany adres możemy wysłać taką oto kartę prezentową:


Dynastie Europy

Klienci, którzy kupili ten towar, kupili także:

Kasze 2016 Kulinaria

Kasze 2016

cena:  9,99 zł

Mięso 2016 Kulinaria

Mięso 2016

cena:  9,99 zł

Recenzje naszych klientów o produkcie:

Recenzje naszych klientów o produkcie:

zaloguj się żeby dodać własną recenzję